Ženíšková Pavla

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 22 let

O mně: Ahoj,

jmenují se Pájí a pocházím ze Šumavy. Po celou dobu svého dětství jsem jezdila na letní tábory a vždy jsem si je moc užívala a doteď mám spoustu krásných zážitků. Poté, co jsem opustila základní školu a nastoupila na střední školu (obor cestovní ruch), jsem opustila i táborový svět. Po pár letech mi táborová dobrodružství začala chybět, a tak jsem se rozhodla vrátit zpět, tentokrát na pozici vedoucího. Letos mě čeká již 4. táborová sezóna na této pozici.

S dětmi aktivně pracuji po celý rok. V rámci svého studia (Učitelství pro 1.stupeň) docházím každý týden na praxi na základní školu, doučuji matematiku, jsem lektorka na adaptačních pobytech a školách v přírodě. V zimě působím, jako instruktorka v lyžařské škole.

Svůj volný čas trávím ráda s přáteli, pobytem v přírodě a sportovními aktivitami. Volný čas věnuji také dobrovolnické činnosti na větších sportovních akcích v Jižních Čechách.

Ráda přijímám nové výzvy a jdu do neznáma, pokud si myslím, že mě kroky posunou vpřed.

Doufám, že uvidím u dětí úsměv na tváři a šťastný pocit ze hry.

Těším se na nové i na známé tváře táborníků i tábornic :D
Ženíšková Pavla

PRO CK TOPINKA

 

2021

Škola v přírodě               vychovatel

 Parkour camp                volnočasový vedoucí      

Dlouhý Matěj

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 21 let

O mně: Je mi 21 let, studuji strojárnu na VUT v Brně, ale pocházím z Tábora. Na letní tábory jezdím už od mala a hned jak to šlo, začal jsem jezdit jako vedoucí. Poslední 3 roky jsem se také podíval do Chorvatska jako animátor na ozdravných pobytech. Baví mě sport, především orientační běh a v zimě lyžování, které také učím jako instruktor. Mimo to si občas rád zahraji na saxofon.
Dlouhý Matěj

Bc. Holan Miloslav

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 27 let

O mně: Pocházím z Poděbradska, ale v současnosti trávím nejvíce času v Ústí nad Labem, kde studuji na Pedagogické fakultě Univerzity J.E. Purkyně. Práce s dětmi mě baví, proto se každé léto věnuji táborům, na které jsem jezdil už od mala a vždy se moc těšil na zajímavé soutěže, hry, pobyt v přírodě a nové kamarády. Když jsem odrostl z věku táborového účastníka, začal jsem se na táborech podílet nejprve jako praktikant, později i jako oddílový či hlavní vedoucí. Mám zkušenosti nejen s tábory v Čechách, ale i se zahraničními destinacemi (Černá Hora, Chorvatsko, Řecko). Při tvorbě tábora je pro mě velmi důležité, abychom si na táboře nejen užili spoustu zábavy, ale aby se děti i něčemu novému přiučily. Ve volném čase se věnuji sportování, sborovému zpěvu, natáčení videí a fotografování.
Bc. Holan Miloslav