Jánská Markéta

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Milí rodiče a milé děti,

jmenuji se Markéta a již několik let se věnuji práci s dětmi na táborech. Mým cílem je vytvořit pro děti bezpečné a přátelské prostředí, kde se mohou bavit, učit se novým věcem a rozvíjet své dovednosti. Dbám na to, aby každé dítě bylo součástí týmu, mělo prostor pro své zájmy a zároveň zažilo nezapomenutelné zážitky. Těším se, až budeme společně objevovat přírodu, hrát hry a užívat si dobrodružství.

Ve volném čase mě baví trávit čas v přírodě, cestovat a objevovat nová místa. Sport je pro mě důležitou součástí života, ať už jde o turistiku, běh nebo kolektivní hry. Často mě uvidíte s úsměvem na tváři a dobrou náladou, kterou se snažím přenést i na ostatní.
Jánská Markéta

Pro CK Topinka:

 

Chorvatsko, Biograd na Moru, 2024

Adrenalin a moře, Černá Hora, 2024

Lyžařský a snowboardový tábor, Pec pod Sněžkou, 2024

Adrenalin a moře, Černá Hora, 2023

Lyžařský a snowboardový tábor, Pec pod Sněžkou, 2023

Koňský tábor, Růžená, 2022

Adrenalin a moře, Černá Hora, 2022

Koňský tábor, Růžená, 2021

Koňský tábor, Růžená, 2020

Miniadventure speciál, Růžená, 2019

Madagaskar, Růžená, 2019

Náhončík Adam

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 19 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Adam, ovšem kamarádi a spolužáci mi říkají Áda. V CK Topinka jsem už druhým rokem. Ve svém volném čase se věnuji hlavně sportu - tenisu a florbalu. Dále hraji na PS5 profesionálně hokejovou hru NHL, ke které jsem se dostal hlavně díky karanténě v roce 2020. Jsem student třetího ročníku SŠ v Havlíčkově Brodě, obor Ekomonika sportu. Věřím, že si užijeme spoustu zábavy a her!

CK TOPINKA 2024
3 turnusy Chorvatsko - Biograd na Moru
2 turnusy Nerf - Arena - camp - Varvažov
Náhončík Adam