Musil Marek

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 23 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Marek. Pocházím z malé vesničky poblíž Brna. Airsoftu se věnuji již od malička. Nyní se účastním i větších akcí, jako je například Lizzard, Protector, op. Vega atd. Zkušenosti mám z oblasti CQB, taktiky Policie a z určité části i zelené taktiky. Vzhledem k tomu, že jsem ještě "nedávno" jezdil jako dítě na tyto tábory, tak vím zcela přesně, co děti baví a přejí si na táboře zažít. Celý koncept tábora proto sestavuji tak, aby si maximální požitek odnesli jak děti, tak i vedoucí. Na letošní tábor 2024 vymýšlíme excelentní celotáborovou hru, kterou Růžená zažila v předešlých letech a děti si ji neskutečně vychvalovaly. Ovšem letos to zase posuneme o level výš! Hra bude opět probíhat nonstop po celou dobu tábora. Každý táborník se vžije do své předem připravené role a bude plnit nevídané úkoly i v noci. Vzhledem k tomu, že hra je připravována rok dopředu zkušenými instruktory, tak bude propracovaná do nejmenšího detailu. Pokud si chcete tábor užít na 100 % a přiučit se i nové věci, tak určitě jeďte se mnou a s mým týmem. Těšíme se na vás!
Musil Marek

Pro CK Topinka:

 

2023 Podzimní airsoftový tábor

2023 Airsoftový tábor 2x

2022 Podzimní airsoftový tábor 

2022 Airsoftový tábor 2x

2021 Podzimní airsoftový tábor 

2021 Airsoftový tábor 2x

2020 Military camp

2020 Airsoftový tábor 2x

2020 Škola v přírodě

2019 Airsoftový tábor 2x

Pícha Jakub

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Ahoj, jmenuji se Jakub a airsoftu se věnuji již několik let. Na airsoftové tábory v Růžené jsem jezdil jako účastník od svých čtrnácti let a naučil jsem se zde spoustu nových a zajímavých věcí nejen ohledně airsoftu. Také jsem za ty roky zjistil, jak tábory probíhají, co táborníky baví a co naopak ne. Ve svých sedmnácti letech jsem na táboře byl již jako praktikant a získal jsem proto zkušenosti, které se mi budou hodit v roli vedoucího. V osobním životě jsem student a airsoft je mým koníčkem.
Pícha Jakub

Zemčík Filip

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 18 let

O mně: Ahoj jmenuju se Fíla a bydlím kousek od Litvínova. Jsem student na střední škole a velmi rád sportuji. Na tábory jsem jezdil mnoho let jako dítě a hned jak se vyskytla příležitost jet jako vedoucí, tak jsem ji velmi rád přijal. Airsoftu se věnuji několik let a moc rád předám své zkušenosti a poznatky mladým sofťákům.
Zemčík Filip