Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Funkce: Hlavní vedoucí
Věk: 35 let

O mně: Narodila jsem se v Hradci Králové a zde vystudovala PdF (Učitelství pro SŠ - ČJ, ZSV), v Olomouci pak ukončila školní léta oborem Pedagogika v doktorském studijním programu. Nyní se věnuji naplno vzdělávání, lektoruji odborné přednášky ve školách, v knihovnách a vytvářím metodické materiály.
Prací s dětmi žiji od roku 2006. Vyzkoušela jsem různé formy, metody i pozice v hierarchii vedení akcí. Je jedno, jestli jde o malé hokejisty, středoškoláky nebo "obyčejný tábor", šéfovat tomuhle všemu mě moc baví. :)
Mimo práci se ráda zapojuji do organizace různých akcí, sleduji hokej, cestuji a luštím křížovky. Zn: Sudoku ne!
Mgr. Vaníčková Vanda, Ph.D.

Od roku 2006 se věnuji letním táborům (od praktikanta a oddíláka po hlavase), od roku 2009 také školám v přírodě, příměstským táborům a adaptačním kurzům.

 

Pro CK Topinka:

Ve zkratce skoro všechno, co se dá u firmy vyzkoušet. Mimo manuální práci, na to mě moc neužije :)

Podrobněji:

  • od 2009 -  školy v přírodě (vychovatelka, koordinátorka)
  • od 2015 - zahraniční tábory (Španělsko, Chorvatsko, Itálie; hlavní vedoucí, vedoucí), klasické tábory, firemní tábor a speciální tábory v ČR (hlavní vedoucí, oddílová vedoucí)
  • od 2017 - prezentace CK na veletrzích; tvorba a vedení odborných vzdělávacích kurzů pro akreditační řízení MŠMT a metodických materiálů, manažer střediska

Bc. Plecitá Veronika

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 30 let

O mně: Jmenuji se Veronika a momentálně studuji v Plzni na Pedagogické fakultě – Učitelství pro 1. stupeň a navazující magisterské studium. Pocházím z malé vesnice, kde jsem členkou sdružení, které organizuje karneval pro děti, dětský den, Mikulášskou nadílku a jiné akce pro děti i dospělé. Po absolvování střední školy jsem vyrazila do zahraničí, kde jsem strávila 2 roky jako au-pair. Nejdříve jsem byla rok v Anglii a poté v Rakousku, abych nasbírala jazykové i životní zkušenosti. Poté jsem úspěšně studovala bakalářské studium - Němčina a Angličtina. Od roku 2019 vyučuji v jazykové škole angličtinu podle metody Helen Doron, vyučuji děti ve věku 3 - 12 let. Velmi mě baví a naplňuje práce s dětmi. Dále se ve volných chvílích věnuji sportu – plavání, volejbal a jízda na kole jsou moje nejoblíbenější, ale pokud počasí nepřeje, tak ráda sáhnu po nějaké dobrodružné i romantické literatuře.
Těším se na setkání s vámi.
Bc. Plecitá Veronika

Hlaváč Jarmil

Funkce: Oddílový vedoucí
Věk: 24 let

O mně: Pocházím z Prostějova a v současné době studuji strojírenství na univerzitě v Ostravě. Mezi mé koníčky patří hlavně cvičení s vlastní vahou a vzdělávání. Jako vedoucí mám za sebou již více než dvacet táborů s nejrůznější tématikou. Mám rád práci s dětmi a těší mě, když jim můžu předat kus svého nadšení a lásky ke sportu.
Hlaváč Jarmil